Vijesti Medžlis 

GLAVNI IMAM MEDZLISA PRIJEPOLJE NA PRIJEMU KOD NARODNOG POSLANIKA

Share and like ;)

Glavni imam Medzlisa Prijepolje Aref ef. Duraković na poziv narodnog poslanika Muamera ef. Zukorlića prisustvovao je iftaru koji je narodni poslanik Muamer ef. Zukorlić priredio za svoje prijateljei saradnike.

Predsjednik Odbora za obrazovanje, nauku, tehnološki razvoj i informatičko društvo dr. Muamer Zukorlić već drugu godinu zaredom domaćin je iftara kojeg je upriličio večeras u Klubu Narodnih poslanika u Beogradu.
Među dvjesto zvanica bili su Ministar za rad boračka i socijalna pitanja Zoran Đorđević, izaslanica ministra policije, Nebojše Stefanovića, ambasadori Alžira u Republici Srbiji, Turske, Tunisa, Maroka, Pakistana, Azerbejdžana, Irana, Amerike, BiH, Egipta, Indonezije, Malezije, Libana, OESCE-a u Republici Srbiji.
Među prisutnima bila i delegacija Mešihata IZ-e u Srbiji sa prostora Sandžaka, Beograda, Vojvodine i Preševa a koje je predvodio predsjednik Mešihata muftija dr. Mevlud ef. Dudić, delegacija Stranke pravde i pomirenja u Srbiji i Crnoj Gori, delegacija Internacionalnog univerziteta u Novom Pazaru, predstavnici svih Medžisa IZ-e, sandžački muftija Abdurrahman ef. Kujević
.

Related posts

Leave a Comment