Vijesti Vijesti Medžlis 

APEL RODITELJIMA I UČENICIMA U PRIJEPOLJU

Share and like ;)

Narodna poslovica kaze “Na mlađima svjet ostaje” a Poslanik Muhammed a.s. nas uči “da se djeca odgajaju dvadeset godina prije njihova rođenja”!

Polazeći od činjenice da se svake godine vrši upis novih učenika u našim školama i da se djeca (roditelji) anketiraju za različite sekcije i predmete želimo da skrenemo pažnju i pozovemo roditelje i djecu da se odluče na izbor predmeta “ISLAMSKA VJERONAUKA-ILMUDIN” koji spada u kategoriju obaveznih izbornih predmeta.

Samo ispravnim odgojem i vaspitanjem djece možete biti sigurni u njihovu budućnost i svjesnost njihovih postupaka i djela. Izgrađivanjem zdravih moralnih vrjednosti i načela, vašoj djeci ostavljate nemjerljiv poklon koji će ih pratiti do kraja ovodunjalučkog života.

Ovim putem apelujemo na roditelje i djecu, da ukoliko dođe do zloupotrebe položaja od strane nastavnika u školama na teritoriji Prijepolja a u cilju primoravanja učenika i roditelja da odaberu drugi izborni predmet, da nam se jave i obavjeste o tome, kako bi mogli preduzeti adekvatne mjere.

NEKA VJERONAUKA BUDE IZBOR VAS I VAŠEG DJETETA.

PRIDRUŽITE NAM SE DA ZAJEDNO UČIMO O SVOJOJ VJERI!

Related posts